100% sikkert og lovligt spil - Spillemyndigheden Nem ID certificeret

Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

Lanadas.dk har forpligtet sig til at støtte op om et ansvarligt spillemiljø på vores website.
Vi tager emnet om ansvarligt spil meget alvorligt og er dedikerede til at levere en ansvarlig spilleservice til alle vores spillere.
Vi ønsker, at du har det sjovt og nyder din online oplevelse med Lanadas.dk samtidig med, du til alle tider spiller ansvarligt.

For millioner af mennersker er online spil en slags underholdning, men for andre, der kan have problemer med spil, kan det være det samme som en vinforretning for alkoholikere.

Mens de fleste spiller ansvarligt, kan gambling for nogle blive et problem.

Vi foreslår følgende retningslinjer for at sikre et ansvarligt spil:

  • Prøv venligst at skabe nogle rammer for hvor meget du ønsker at købe, satse og tabe, inden du begynder at spille.
  • Gambling kan ikke anbefales, hvis det forhindrer dig i at udføre dine daglige pligter.
  • Gambling kan ikke anbefales, hvis du er i behandling for en afhængighed eller et misbrug eller er påvirket af alkohol eller andre rusmidler.
  • Gambling kan ikke anbefales, hvis du forsøger at opveje tidligere tab.
  • Du skal være juridisk myndig i din retskreds.

Nogle tegn, som kan advare om den potentielle risiko ved spil:

  • Du spiller for at flygte fra virkeligheden
  • Du spiller for at løse dine økonomiske problemer
  • Du kan ikke holde op med at spille, uanset, om du har tabt eller vundet
  • Du spiller, indtil du har tabt alle de penge, du har til rådighed
  • Du forsømmer din familie for at spille

For sikre at du nyder din online oplevelse med Lanadas.dk og forbliver i kontrol over dit spil, forsyner vi medlemmerne med et udvalg af muligheder til at hjælpe dem med at spille ansvarligt. Disse er som følger:

Klik her for at teste dig selv for afhængighed af spil

Filtreringssoftware

Det er ulovligt for alle under 18 år at åbne en konto eller spille på Lanadas.dk. I vores registreringsproces gør vi brug af forskellige teknologier, for at forhindre at personer under 18 år åbner en konto. Vi må dog erkende at med internettes udbredelse og indtog i de fleste private hjem, står forældre og spillefirmaer overfor nye udfordringer. Som forældre anbefaler vi at man installerer et filtreringssoftware, som forhindre børn og unge under 18 år at tilgå visse hjemmesider og programmer.
Nedenfor findes link til udbydere af filtreringssoftware:
Cyber Patrol
Net Nanny
Content Watch

Selv-Udelukkelse

Lanadas.dk vil lukke en konto, hvis en bruger kontakter en af vores uddannede operatører eller sender en e-mail til care@lanadas.dk. Som alternativ kan en bruger simpelthen selv sætte en fortrydelsesfrist på sin Lanadas.dk konto. Dette vil automatisk suspendere spillerkontoen i 24 timer (afkøling) eller (1, 3 eller 6 måneder eller indtil brugeren ønsker at genoptage et ansvarligt spil.

Permanent selvvalgt udelukkelse

Hos Lanadas.dk kan du udelukke dig selv i en ubegrænset tidsperiode. Bemærk, at hvis du vælger at udelukke dig selv permanent, deaktiveres din konto og alle midler på din konto, som kan udbetales, refunderes til dig. Du vil ikke kunne indbetale, men du kan stadig få udbetalt dine gevinster. Anmodninger om permanent selvudelukkelse træder i kraft øjeblikkeligt.

Udelukkelse på alle danske spillewebsteder

ROFUS er den danske spillemyndigheds nationale register. Hvis du frivilligt udelukker dig selv på ROFUS, får du blokeret din adgang til og bliver ekskluderet fra alle websteder, som drives af licenserede operatører i Danmark i den relevante tidsperiode. Flere oplysninger om det nationale register kan findes her:
ROFUS
Bemærk venligst, at hvis du ønsker at genaktivere din konto, vil du kun være i stand til at tilbagekalde din selvvalgte permanente udelukkelse efter 12 måneder. Din konto kan aktiveres ved at kontakte vores Support Team , som vil hjælpe dig. care@lanadas.dk.

Forbrugsloft

Vi hos Lanadas.dk tror på, at det at have det sjovt, mens man spiller på vores hjemmeside, er noget af det allervigtigste og vi hjælper dig med glæde med at sætte dine egne grænser og gøre dig fri af bekymringer. Benyt dig af NGC Services som du har lyst til, ved at begrænse dit forbrug til en daglig, ugentlig eller månedlig basis ved simpelthen at kontakte din Personlige Kundechef på care@lanadas.dk. Du kan til enhver tid ændre din indbetalingsbegrænsning. Bemærk, at hvis du beslutter at øge indbetalingsgrænsen, vil den nye begrænsning træde i kraft 24 timer efter din anmodning. Hvis du ønsker at mindske indbetalingsbegrænsningen, vil ændringen træde i kraft øjeblikkeligt.

Adgang til Kontooversigt

Brugere kan når som helst nemt få adgang til en fuld oversigt over deres indbetalinger på vores hjemmeside via deres transaktionshistorie "Oversigt" sektion. Klik her

Beskyttelse af konto og fortrolige oplysninger

Bliv opdateret om hvordan du beskytter dine fortrolige oplysninger. Læs mere

Oplæring af Personale

Hele vores Kundeservice-team er opmærksomt på vores målsætning for Ansvarligt Spil og er oplært i at handle derefter, hvis de skulle blive gjort bekendt med et problem og vil levere konto og kasseoplysninger, hvis en bruger ønsker det for yderligere at kunne hjælpe denne bruger til at spille ansvarligt på vores hjemmeside.

Få Yderligere Hjælp

Der er mange organisationer, der kan give støtte og hjælp til mennesker, der udvikler en spilleafhængighed. Hvis du på noget tidspunkt kan se, at du ikke kan kontrollere din spilleadfærd og ikke kan nyde vores hjemmeside på en sikker og ansvarlig måde, anbefaler vi på det kraftigste, at du øjeblikkeligt kontakter en af følgende professionelle organisationer for professionel rådgivning:
CENTER FOR LUDOMANI KØBENHAVN
Fiolstræde 17B, ST., TV.
1171 København K
CENTER FOR LUDOMANI ODENSE
Østergade 42
5000 Odense C
CENTER FOR LUDOMANI ÅRHUS Gammel Munkegade 6D
8000 Århus C

Vi opfordrer dig til at SPILLE ANSVARLIGT hos Lanadas.dk og gøre dig fri af bekymringer. Som altid vil vores supportteam med glæde svare på alle yderligere spørgsmål, du skal blot klikke på Kontakt os