100% sikkert og lovligt spil - Spillemyndigheden Nem ID certificeret

Retfærdigt spil

Retfærdigt spil er det grundlag, vi går ud fra.
  • Når vi udgiver en ny serie spil, beregner vores computersystem et vist antal spil baseret på gevinstlisten. Der er generelt 1:3 chancer for at vinde præmier i hvert spil i enhver serie, så snart den pågældende serie er offentliggjort.

    Hvert spil er unikt og er krypteret af vores system. Når du køber et spil, bruger systemet en tilfældig nummergenerator (RNG) til at vælge spillet i den pågældende serie, og først herefter frigiver systemet selve spillet. Systemet er blevet omhyggeligt testet ved at køre millioner af omgange og undersøgelse af resultaterne. Systemet er også systematisk afprøvet af Lanadas.dk teamet.
  • Du kan vælge den type spil, du ønsker at spille, men du kan ikke vælge det specifikke spil (af sikkerhedshensyn). Dette betyder, at selv om nogen kender nummeret på det specifikke vinderspil, vil den pågældende ikke kunne vælge det
  • På Lanadas.dk engagerer vi os i at meddele vores medlemmer om serierne, der har vundet de helt store præmier. I de fleste spil i verden får du ikke noget at vide om, hvorvidt den store gevinst stadig kan vindes, når du køber spillet. Dette betyder, at du på andre spil kan forvente at vinde den store gevinst, som ikke længere kan vindes.
  • På Lanadas.dk kan du altid se din spillehistorik og dine betalingsoversigter. Ved at klikke på knappen "Historik" i Lanadas.dk Lobbyen, kan du se en oversigt over alle dine aktiviteter, herunder hvert spil, du har spillet, og med nøjagtig dato og tidspunkt, kortpris, detaljerede spilresultater og betalingsoversigter, inklusive hver enkelt indbetaling og udbetaling.

Retfærdigt spil er grundlaget for vores gensidige fremgang. Hos Lanadas.dk er vi altid begejstrede og glade, når en af vores medlemmer vinder en stor gevinst, og vi dermed har muligheden for at hjælpe en med at opnå sine drømme. For os er enhver vinder ambassadør for fremgang. Derfor siger vi: Når du vinder, så vinder vi.

Lanadas.dk er engageret i "CARE" - Customers Are Really Everything. Vi har indført et professionel kunde support team, klar til at hjælpe dig 7 dage om ugen fra kl. 08:00 til 01:00 CET. Tøv ikke med at kontakte Lanadas.dk teamet. Klik blot på Kontakt os