100% sikkert og lovligt spil - Spillemyndigheden Nem ID certificeret

Kontakt os

Få kontakt med os

Hvis du skulle få brug for vores hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os via enten telefon, e-mail, fax, eller igennem vores live chat.

Hos Lanadas.dk tror vi på "CARE" - Customers Are Really Everything. Derfor har vi indført en suveræn kundeservice, som er tilgængelig 7 dage om ugen fra kl. 08.00 til 01.00 CET. Inden du kontakter os, tilse venligst, at dit svar ikke allerede er at finde under vores Hjælp emner.

Kontakt os via chat

Kontakt os via chat

Vores support team er altid klar til at hjælpe dig gennem vores live chat. Dette er en nem måde at løse problemer og spørgsmål på med det samme. Med vores live chat, er hjælpen altid kun et klik væk i vores åbningstider.

Kontakt os via telefon

Kontakt os via telefon

Nogle gange er tingene bare lettere at løse over telefonen. Hvis du har spørgsmål eller problemer, og du har brug for at tale med vores support, er de altid klar til at hjælpe dig personligt med den bedste service på markedet.

Gratis nr.: 78 77 41 93

Kontakt os via fax

Kontakt os via fax

Hvis du foretrækker at sende os dokumenter som ID eller kontoudtog, kan du finde faxnummeret nedenfor. Husk altid at tilføje dit brugernavn og hvordan vi kan komme i kontakt med dig.

Fax nr.: +356-2248-4960
 

Kontakt os via e-mail

Du er altid velkommen til at sendt os dine spørgsmål, dokumenter eller andre nødvendige ting via e-mail. Med e-mail-support kan du altid kontakte os når det passer dig. Vi kan kontaktes via. e-mail på Contactus-DAN@Lanadas.dk.