100% sikkert og lovligt spil - Spillemyndigheden Nem ID certificeret

Bonuspolitik

Alle bonusser, der tilbydes af Lanadas.dk, er omfattet af følgende regler. Specifikke krav kan gælde for visse typer af bonusser.

 1. Omsætningskrav –

  • Med mindre andet specifikt er angivet, kan alle Lanadas.dk´s bonusser og gevinster, der er modtaget/vundet før omsætningskravet er opfyldt, kun blive udbetalt efter du har foretaget mindst én godkendt indbetaling, og har satset den modtagne bonus mindst 35 gange - for eksempel skal du omsætte for 3.500kr, før du kan foretage en udbetaling, hvis du har modtaget en bonus på 100kr. Indtil du har omsat for 3.500kr, kan hverken bonuspenge eller eventuelle gevinster blive udbetalt.

   Når en konto indeholder indskudte midler, bonusbeløb og gevinster, vil midlerne blive omsat i følgende rækkefølge - indskudte midler (indtil alle indskudte midler er opbrugt), gevinster (indtil alle gevinster er opbrugt) og endelig bonusbeløb.
  • For alle bonusser, der ikke kræver en indbetaling (herunder gratis spil / gratis spins) – bliver omsætningskravet beregnet på baggrund af værdien af gevinster, der er vundet fra indsatser foretaget med bonussen, eller ved at spille de gratis spil / gratis spins. Eventuelle gevinster, der er vundet før omsætningskravet er opfyldt, kan kun blive udbetalt efter, at du har satset beløbet af gevinsterne, der er vundet med indsatser fra bonusser eller ved at spille gratis spil / gratis spins, mindst 50 gange- for eksempel, hvis du vandt 100kr på en bonus, der ikke kræver indbetaling, eller ved spille med gratis spil / gratis spin, skal du omsætte for 5.000kr på kvalificerede spil. Indtil du har satset 5.000kr, kan gevinsten ikke udbetales.
  • Uanset ovenstående, kan indskuddet (dvs. indskud minus eventuelle tab) hæves inden en spillers omsætningskrav er blevet opfyldt. For at kunne behandle en sådan udbetaling, vil alle bonusser blive annulleret, og alle gevinster blive fjernet fra spillerens konto. I sådanne tilfælde skal spillere kontakte support for at hæve deres indskud.
  • Indsatser på forskellige spil bidrager forskelligt til fuldførelse af omsætningskravet.
   Alle indsatser på alle spil bidrager 100 procent til fuldførelse af omsætningskravet, undtagen de følgende:

   Alle versioner af Blackjack & Magic Spinner bidrager med 10 procent af indsatsen.

   Alle NetEnt, Big Bad Wolf, Treasure Island, Diamond Tower, Serengeti Diamonds, Frog N flies spil bidrager med 50 procent af indsatsen.

   Alle versioner af Video Poker, Roulette, Quick Play, Hi Lo Fever, Baccarat & 3 Card Poker bidrager ikke til fuldførelse af omsætningskravet.
 2. Der er et loft på 1.000kr på alle gevinster vundet på enhver bonus, der ikke kræver indbetaling, eller fra gratis spil eller gratis spins. Alle gevinster, der overstiger de maksimale 1.000kr, skal betragtes som værende lig nul, og registreres ikke som gevinster
 3. Bonuskoder –når en bonus aktiveres ved brug af en bonus kode, vil en spiller ikke være berettiget til den dertil knyttede bonus, hvis ikke bonuskoden blev korrekt opført/indtastet under den krævede pengeoverførsel.
 4. Med mindre andet er angivet, kører alle kampagner i 24 timer (07:00 - 07:00 GMT).
 5. Bonusser udstedes i god tro af Lanadas.dk, som et incitament til spillere, eller som et symbol på påskønnelse af tilbagevendende spillere, der til stadighed har vist deres støtte. De er kun beregnet til spillere, der bruger Lanadas.dk´s hjemmeside til sjov eller underholdning, og vil blive nægtet eller trukket tilbage fra spillere, der misbruger hensigten med dette tilbud.
 6. Ingen salgsfremmende eller anden type af bonus vil blive udstedt eller tilladt, når først penge er blevet udbetalt og er på spillerens afventende konto. Dette gælder, indtil udbetalingen enten er blevet godkendt eller annulleret, og den afventende konto står i nul.
 7. Alle bonusser og gevinster, som er vundet på sådanne bonusser, og som stadig er underlagt omsætningskravet, vil blive fjernet fra spillerens konto efter 61 dages inaktivitet. Dette gælder kun for spillere med en resterende bonusbalance.
 8. Lanadas.dk forbeholder sig retten til at fjerne gevinster fra kontoer eller tilbageholde gevinster fra spillere, der ikke opfylder de ovenstående betingelser. I tilfælde af uenighed er Lanadas.dk's afgørelse endelig og ikke mulig at anke.
 9. Velkomstbonus

  Registreringsbonus - På din første gyldige registrering hos Lanadas.dk modtager du det antal velkomstspins efter et eller flere indskud, som annonceres på Lanadas.dk på det gældende tidspunkt.

  Første Indskudsbonus - Modtag 100% bonus på din første indbetaling på op til 2.000kr. Denne bonus gælder kun for indskud på 100kr eller højere! Alt du skal gøre er at indbetale penge på din Lanadas.dk konto, og du vil øjeblikkeligt modtage denne Første indskudsbonus!

  For eksempel

  Indbetal 600kr og få 600kr gratis - Spil med 1.200kr.
  Indbetal 900kr og få 900kr gratis - Spil med 1.800kr.
  Indbetal 1.500kr og få 1.500kr gratis - Spil med 3.000kr.

  Registreringsbonussen og Første Indskudsbonussen bliver sammen, og hver for sig, kaldt for ”Velkomstbonus”.

  Ud over de generelle vilkår beskrevet ovenfor, er begge "Velkomstbonusser" omfattet af følgende særlige vilkår og betingelser:

  • Begge ”Velkomstbonusser” er begrænset til en bonus per husstand.
  • Ingen af ”Velkomstbonusserne” kan ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud.
  • Den bonus, som bliver tilbudt som en del af Registreringsbonussen og Første Indskudsbonussen skal omsættes på Lanadas.dk inden for 61 dage fra den blev indsat på din konto. Lanadas.dkforbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode.
  • Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på 35 gange summen af din Første Indbetalingsbonus, før du kan få udbetalt en gevinst.

   For eksempel:

   Indbetal 600kr og få 600kr gratis - omsæt for 21.000kr for at få udbetalt gevinst.
   Indbetal 900kr og få 900kr gratis - omsæt for 31.500kr for at få udbetalt gevinst.
   Indbetal 1.500kr og få 1.500kr gratis - omsæt for 52.500kr for at få udbetalt gevinst.
  • Medmindre andet er angivet af Lanadas.dk, så er begge Velkomstbonusser kun tilgængelige for nye spillere (spillere der ikke har modtaget den gældende Velkomstbonus før).
  • Vores Velkomstbonus gives til dig efter din første gyldige registrering eller indskud på Lanadas.dk, og er underlagt de gældende vilkår. Der kan dog være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt. Hvis du ikke har modtaget din Velkomstbonus efter registrering, eller efter at have foretaget den godkendte gældende indbetaling, bedes du kontakte vores support team. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på "online support" knappen), eller ved at sende en mail til support@Lanadas.dk. Husk blot at angive dit brugernavn.
 10. Bonus Spil:

  Ud over de generelle betingelser, der er beskrevet ovenfor, er alle bonus spil underlagt følgende specifikke vilkår og betingelser:

  • Alle bonus spil, som krediteres spillerens konto, skal bruges inden for 1 dag fra da tilbuddet blev givet. Ubrugte bonus spil fjernes herefter fra kontoen.
  • Bonus spil, der modtages som en del af et indbetalingstilbud, betragtes som en bonus, og skal omsættes før eventuelle gevinster kan udbetales. Bonus spillene beregnes som den samlede værdi af gevinster vundet gennem brugen af bonus spil. Den samlede værdi af sådanne gevinster skal omsættes 35 gange, før en udbetaling kan foretages. De generelle omsætningskrav, som er beskrevet ovenfor, gælder.
  • Spillere, der modtager bonus spil som en del af et indbetalingstilbud, og hæver deres indskud igen, uden at have omsat tilbuddet, mister de bonus spil, der blev optjent i forbindelse med indskuddet, og alle gevinster optjent fra de allerede spillede bonus spil.
 11. Daglige Kampagner - Ud over de generelle betingelser, der er beskrevet ovenfor, er alle daglige kampagner/bonusser underlagt et maksimum på 2.000kr (medmindre andet er angivet).

  Cash Back

  • Cash back bonusser er en procentdel af husets gevinster, som bliver betalt tilbage til en spiller.
  • Cash back bonusser udbetales først, når kampagneperioden er slut.
  • Cash back bonusser, der kræver et indskud, bliver udbetalt op til de samlede indskud foretaget, og kan ikke overstige 2.000kr.
  • Cash back bonusser, der ikke kræver indskud, kan ikke overstige 2.000kr.
 12. Match Up på Indskud:

  Ud over de generelle betingelser, der er beskrevet ovenfor, og medmindre andet er angivet, gælder denne bonus kun for den 1. indbetaling foretaget af en spiller på en enkelt dag.
 13. Turneringsvilkår & Betingelser:

  Ved at deltage i en turnering, vedkender du, at du har læst, forstået og accepterer at overholde vores Betingelser og Vilkår samt vores Bonuspolitik.

  Følgende specifikke Vilkår og Betingelser gælder i tillæg til vores generelle Vilkår og Betingelser og Bonuspolitik:

  • Turneringer gælder kun ”rigtige penge” spillere, og udelukker spillere med begrænsninger på deres konto
  • Turneringstider offentliggøres i GMT. Turneringstider offentliggøres i GMT.
  • Du kan ikke tilmelde dig en turnering på mobil/tablet, men spiller du på din mobiltelefon, efter du har registreret dig i en turnering, vil det bidrage til at øge din placering.
  • Alle Handlinger er Bindende – Du vælger den handling, du vil udføre i et spil, ved at klikke på den passende knap. Når du har klikket på knappen, er valget endeligt.
  • Antallet af spillere, der kan deltage i en turnering, kan begrænses eller ej, alt afhængigt af turneringen.
  • Annullering af en turnering - vi forbeholder os ret til at aflyse en turnering når som helst, og uden forudgående varsel.
  • Afbrydelse under spillet - Hvis en spiller frakobles systemet under turneringsspil, gælder følgende regler: Hvis en spiller frakobles systemet under spillet, starter spillet ikke automatisk igen på vegne af spilleren. Hvis spilleren genopretter forbindelsen, mens turneringen stadig løber, kan han fortsætte med at spille med i turneringen. Hvis spilleren ikke kan genoprette forbindelsen, vil hans gevinstboks forblive statisk, hvilket afspejler beløbet, for det tidspunkt, afbrydelsen fandt sted.
  • Turneringer slutter, når den angivne tidfrist er nået, medmindre andet er angivet.
  • Vindere vil blive tilsendt en e-mail inden for 24 timer efter turneringens udløb (men ikke i weekenden). Materielle præmier vil blive tildelt som beskrevet i turneringens Vilkår og Betingelser.
  • Denne side forbeholder sig retten til at:
   1. Diskvalificere enhver spiller, der ikke følger spillets regler, eller som opfører sig uhensigtsmæssigt under et spil.
   2. Ændre reglerne og træffe endelige beslutninger omkring alle spørgsmål vedrørende spil, som de måtte opstå.
  • Alle beslutninger vedrørende denne side, tages efter eget skøn, og betragtes som værende endelige.
  • I tilfælde af eventuelle uoverensstemmelser, tages alle beslutninger på foranledning af denne hjemmeside, og betragtes som værende endelige.
  • I tilfælde af, at to spillere slutter med samme resultat, vil den spiller, der nåede resultatet først, opnå højere rang. Den spiller, der blev nummer to, skal overgå den første spillers resultat, for at blive placeret højere.
  • Alle turneringsgevinster er underlagt de almindelige bonusomsætningskrav.
  • Turneringsgevinster kan indløses til kontanter eller ej (dette fastsættes i tilbuddets Vilkår og Betingelser).
  • Alle gevinster kan udbetales, så snart omsætningskravene er opfyldt. Hvis gevinsten ikke er underlagt et omsætningskrav, kan den udbetales omgående, så længe der ikke findes et udestående på forudgående omsætningskrav.
  • Turneringsplaceringer kan beregnes på en af to måder:
   Turneringer baseret på indsatser= 1 ranglistepoint = 10kr omsat. Turneringer baseret på gevinster= 1 ranglistepoint = 10kr vundet.
  • En e-mail vil blive sendt til kvalificerede spillere, og beskriver hvilke spil, der står til rådighed i en bestemt turnering.

Version Dev.246
Sidst redigeret den 11-06-2015.