100% sikkert og lovligt spil - Spillemyndigheden Nem ID certificeret

Om os

Om Lanadas

Lanadas.dk er et online casino, som har specialiseret sig i at sætte brugerne og deres spilleoplevelse i højsædet. En tryg og sikker spilleoplevelse er for os en essentiel del af hele oplevelsen. Elsker du bunkevis af daglige bonusser og en af industriens bedste VIP programmer, så er du havnet det helt rigtige sted. VI arbejder med de bedste spiludbydere på markedet deriblandt Netent, Amaya, Quickspin, Bally mv. Vi håndplukker de bedste slots og skrabespil på markedet og sikrer dermed, at du altid har de bedste spil tilgængelige, både på web og på din mobile platform. Sikre og hurtige udbetalinger er vigtigt for os, og skulle der mod forventning opstå problemer, sidder vores support team klar til at hjælpe dig på e-mail, telefon og livechat.

Nu er der vidst kun tilbage, at ønske dig held og lykke på Lanadas.dk og husk at nye kunder altid kan modtage 20 velkomstspins og dobbelt op på dit første indskud op til 2000 kr.

Spillene på dette websted fungerer under og drives af Aspire Global International LTD., en virksomhed baseret på Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Gaming Act Denmark.

Retfærdigt spil

Hos Lanadas.dk er vi forpligtet til at sørge for retfærdigt spil til enhver tid. Retfærdigt spil er grundlaget for vores fælles succes. Hos Lanadas.dk er vi altid glade når en af vores medlemmer vinder en stor gevinst og vi har muligheden for at hjælpe én med at virkeliggøre sine drømme. Efter vores mening er enhver vinder en viderebringer af succes, og derfor siger vi: Vi vinder, når du vinder.

Sikkerhed & fortrolighed

Lanadas.dk benytter sig af den seneste 128 bit Secure Socket Layer (SSL) krypteringteknologi, som sikrer at ømtålelige data transporteres sikkert over internettet til vores server, som er beskyttet af den nyeste firewall. Dine personlige oplysninger er fortrolige og bliver beskyttet, ligeledes bliver de naturligvis ikke delt med andre organisationer i handelsøjemed

Indbetalinger

Vi hos Lanadas.dk tilsigter, at du altid kan more dig og ikke behøver at bekymre dig. Derfor tilbyder vi mange måder, som både er brugervenlige og sikre, hvorpå du kan sætte penge ind og hæve dem hurtigt. Alle betalinger via kredit- og betalingskort håndteres af Aspire Global International LTD, et selskab beliggende, autoriseret og stiftet på Malta. Aspire Global International LTD leverer de bedste, tryggeste og sikreste betalingssystemer til Lanadas.dk

Ansvarligt spil & mindreårige spillere

Vi tilskynder at du SPILLER ANSVARLIGT på Lanadas.dk. Hvis du finder ud af, at du har et problem med ludomani, søg venligst professionel hjælp. Du kan finde din lokale Anonyme Spillere afdeling på: www.gamblersanonymous.org
Du bør vide, at det er ulovligt for enhver under 18 at åbne en konto og at spille på Lanadas.dk.

Kontakt Kundesupport

Lanadas.dk er engageret i "CARE" - Customers Are Really Everything. Vi har indført en suveræn kundeservice, som er parat til at assistere dig, 7 dage om ugen fra kl. 08.00 til 01.00 CET. Tøv ikke med at kontakte Lanadas.dk teamet. Klik blot på Kontakt os.